2008.03.18. 01:38 gof

"Angolóra"

Van nekem múlt hét óta egy olyan tárgyam, aminek English 5 - Teamwork a hivatalos neve. Ez egy nyolchetes kurzus, amelynek - mint nevéből is látszik - fő célja, a leendő vállalati szituációkra való felkészítésképpen, az angol nyelven történő csoportmunkára való tréning.
Na már most ez a gyakorlatban úgy nyilvánult meg, hogy már a második (mai) órára egy olyan nagyságú és komplexitású feladatot kaptunk, amelynek - az egyéb elfoglaltságaink mellett történő - teljesítéséhez tényleg kellett öt ember.
Ez a feladat egy általunk kitalált, never-ever-before-seen (korábbansohasemvolt) ital marketingkampányának kidolgozása volt, prezentációval, termékbemutatóval, nyomtatott reklámmal és reklámfilmmel.
Csapatunk (Five Forces), amely három francia lányból és két erasmusosból áll (a másik egy "svájci" srác), végülis egy kivis, egészséges energiaital piacra dobása mellett döntött. Részleteiben inkább nem taglalnám a dolgot, mert nem akarok 3-ig itt ülni; ezért csak a dolog leglátványosabb eredményét, a reklámspotot, postolom:

És szerénytelenül megjegyezném, hogy a vágás az én kezem munkája, Raphaël ötleteitől kísérve. (És persze köszönetünket fejezzük ki a Ulead VideoStudio 7-nek.)

A mai bemutató során végülis sikert aratott az egész, de a másik csoport, akiknek ugyanez volt a feladatuk, szintén jót alkotott (meg a tanárnő szerint általában meglepően ügyes dolgokat hoznak össze a hallgatók).

komment

Címkék: videó párizs 2008


süti beállítások módosítása