2008.06.23. 01:13 gof

Second life | pto.hu N° 1

Ha nincs elég dolga az embernek, hát csinál magának még többet: totális időmilliomosként és mindenféle szellemi leterheltség xD hiányában valamikor december-január táján egy hirtelen adódott lehetőség nyomán beugrottam a pazar cuccok (pto) nevű bloglap (gyakorlatilag egyetlen) külsős munkatársának. Mostanra kb. 10 postot alkottam, így asszem már elmondhatom, hogy tényleg írok oda; ezért is hozom csak most, fél év után, nyilvánosságra itt ezt.

Hogy miről szól ez az egyelőre még nem éppen web 2.0-ás blogoldal, azt legjobban a neve árulja el, ill. elég egy pillantást vetni a mindenkori legutolsó bejegyzésre. A minőségről és színvonalról pedig azt hiszem, elég annyi, hogy már 2005-ben 2. helyezést ért el a HVG GoldenBlog versenyében. Amúgy a legfrissebb adatok szerint Magyarország 1420-ik leglátogatottabb oldala, és globálisan a netezők 0,00048%-a keresi fel:)

Az elmúlt hetekben aztán komolyabbra fordult a dolog, és végül arra a megállapodásra jutottunk az ősgeekekkel, hogy tartósan heti két motorizációs (mi más?:) postot kellene szállítanom. Ez nem olyan egyszerű és kevés, mint ahogy hangzik, mert ötletet és anyagot kell gyűjteni, és aztán az oldal stílusában megírni az egészet, majd végül jó képeket/videókat hajkurászni. Remélem minél tovább fogom bírni, mert tényleg van kedvem hozzá, és bőven látok jövőt az oldalban.

Szóval most már két helyre megy stabilan a firkászkodás; ez a post előtt pont oda írtam. Az ottani postjaimat pedig majd igyekszem nem elfelejteni belinkelni ide. Itt is az első, kezdeti próbálkozás régről.

(És hamarosan vidáman drag & dropolva lesz majd itten jobbra egy pto-s dobozka - remélem.)

komment

Címkék: szolgálati közlemény pto


süti beállítások módosítása