RAPID

Linkblog

2008.02.14. 18:34 gof

Tanulás???

Ma volt egy lukasórám, gondoltam elnézek az InfoTheque-be (kb. könyvtár) képregényt olvasni. Igen, egyetemi könyvtárban képregényt, sőt vannak számítógépes játékok is. Ugyanis errefelé nagy kultja van a képregény-könyveknek, mindenhol lehet kapni őket, az iskola pedig - ezt a bemutatkozó napon a könyvtárban való körbevezetés során mondták nekünk - nagy hangsúlyt fektet a hallgatók kulturális igényeinek sokoldalú kielégítésére. LOL!


Amúgy sikeresen túlvagyok az első héten, megértem a francia előadókat, és úgy érzem, hogy kb. egy hónap múlva már aktívan részt tudok venni az órákon (na nem mintha a francia diákok olyan aktívak és mindentudóak lennének:). Sőt, ma ebéd közben (kiváló pizza volt és gyümölcskosár süti) beszélgettem két igazi francia diákkal.

És ma este talán tényleg lesz erasmusos buli...bár ki tudja...elég rosszul van ez itt megszervezve. Holnap meg amúgyis a Salon Rétromobile-re akartam volna menni - a hétvégi várható tömeget elkerülendő, valamint a Trophée Andros-t pótlandó.

Most megyek a madarasteszkóba, vennem kell kenyeret, meg még ami út közben eszembe jut.

komment

Címkék: fotó művészet párizs 2008 gallizmus


süti beállítások módosítása