RAPID

Linkblog

2008.04.05. 21:31 gof

Studio512

Miután egész nap stratégiai menedzsmentet tanultam, most muszáj valami kikapcsolódtatóbb (létezik ilyen szó?) dolgot csinálnom, hogy utána újult szellemmel folytathassam.

Szóval következik egy olyan post, aminek publikálására már régóta igény vóna': V. emeleti, délnyugati fekvésű, 21,6 m² + 3,5 m² erkély alapterületű, összkomfortos lakosztályom teljeskörű fényképes bemutatása. (A fotózás azért húzódott, mert elég sok tényezőnek kellett egyszerre teljesülni: világosság, otthonlét, ráérés, rend...):
A szobám az erkélyről. Jobbra asztal, pakolós kisszekrények; balra étkező- és tanulóasztal, ágy, beépített szekrény; szemben az előszoba ajtaja


Az előszoba a szoba felől. Balra fürdőszoba ajtaja, konyhasarok, beépített szekrény; s zemben bejárati ajtó


A fürdőszoba


A konyhasarok

Egyébként a héten volt sok tanulás, súlyos károkat okozó (pl. 1 1/2 napos internet nélküliség), az én szobámat szerencsére nem érintő csőtörés, meg tegnap egy penge autókiállítás, a 19e Salon Cabliolet, Coupé & SUV. Ezen már megint csodaországban éreztem magam, de ha egyetlen egy autót választhattam volna, akkor az egy bő 30 éves vas lett volna (részletes-képes beszámoló természetesen lesz később).

Holnap pedig a hónap első vasárnapja van, ami Párizsban nagyjából egyenlő a múzeumok ingyenes látogathatóságával. Így aztán ezt a lehetőséget és sok teendőmet összeegyeztetve csak délelőttre kimegyek Château de Vincennes királyi várába.

És végezetül a szombat esti móka (ami ráadásul kivételesen elgondolkodtatóan-utópisztikusan igaz is):
< pcdevil> komolyan lassan a csecsemők első szava azlesz hogy lol

komment

Címkék: fotó szombat esti büntető vicc párizs 2008 s512


süti beállítások módosítása